Telefon: 947 89 689 | E-post: post@sikring24.no

  • Borettslag

    Sikring24 leverer trådløse brannalarmsystemer med direkte varsling til døgnbemannet alarmstasjon og utrykning fra brannvesenet.

    Har dere allerede alarm i bygget kan denne enkelt tilkobles vår alarmstasjon. Alarmen kan også kombineres med separate innbruddsalarmer til de boenheter som ønsker dette.

Sikkerhet for borettslag og sameier

Styret har ansvaret for brannsikkerheten

«De fleste branner utvikler seg svært raskt. Beboerne og Brannvesenet må varsles om at det brenner så tidlig som mulig. Styret er ansvarlig for at brannsikkerheten i bygningene er ivaretatt på en forskriftsmessig måte. Det er eier, representert ved styret i borettslaget eller sameiet, som har ansvaret for at det blir montert røykvarsler i hver boenhet».

- Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap

Få en tryggere hverdag!

Brann- og innbruddsalarm
Kameraovervåking og adgangskontroll
Vektertjenester og inspeksjoner

Vakthold og inspeksjoner

Forebyggende vakthold og inspeksjonstjenester.

Mobilt vakthold er forebyggende i forhold til uønskede hendelser som innbrudd, hærverk, branntilløp, vannskader og lignende. Vektere med uniformerte tjenestebiler patruljerer innom kunden et visst antall ganger i løpet av en dag/kveld/natt og kontrollerer området og bygningsmasse. Oppgaver utføres etter avtale kunden.

Kontroll av brannsikring og slukkeutstyr

Årlig kontroll og tilsyn med HMS-dokumentasjon

Med alarmavtale ivaretas løpende overvåking og drift av brannalarm anlegget av Sikring24. Er styret pålagt årlig kontroll utføres dette av Sikring24 innenfor egen utvidet serviceavtale hvor styret mottar tilsynsrapport som dokumentasjon til sitt HMS.-arbeid. Sikring24 ivaretar rutinemessig utbedringer og vedlikehold av alarmanlegget.

Når sekundene teller

Brannalarm med nabovarsling og utrykning fra Brannvesenet.

Tidlig varsling er med på å redde liv og verdier. Går brannalarmen hjemme hos deg eller naboen, garanterer vi direkte utrykning fra brannvesenet. Raskere går det ikke!
"Tidlig varsling er en avgjørende faktor for utfallet av en brann"
- Follo Brannvesen IKS
Ønsker du en uforpliktende befaring?

Har du spørsmål?

Ring oss på 947 89 689

eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sikring 24 AS

Kikutveien 26

1454 Fagerstrand