Telefon: 947 89 689 | E-post: post@sikring24.no

  • Smarthus

    Med samme sikkerhet og direkte varsling til Brannvesenet, gir vi deg og familien nå en enklere hverdag med full kontroll av boligen via Smarttelefon.

Få et smartere hjem

For deg som ønsker boligalarm kombinert med smarthusløsninger.

Smarthusløsninger er individuelle og hver kunde behandles individuelt etter ønske og behov. Her er noen av løsningene vi tilbyr, men med dagens utvikling kan snart alt i boligen din styres og integreres mot alarmen.

Nøkkelfri hverdag

Med en elektronisk dørlås får du en nøkkelfri og trygg hverdag. Med Smarttelefon kan du enkelt åpne døren for en håndtverker og du kan få beskjed når barna kommer hjem. Dørlåsene kan fullintegreres med våre Smartalarmer.

Strømstyring

Med trådløse strømplugger som settes i stikkontakten kan du enkelt styre alt som er tilkoblet stikkontakt med Smartalarm Appen eller la alarmen automatisk styre strømmen avhengig. Vi har også smartkabel som kan skjøtes inn på eksisterende kabel (16A).

Ringeklokke med kamera

Se hvem som ringer på og snakk med vedkommende via Smarttelefon (selv om du ikke er hjemme). Du åpner enkelt døren med Smartelefon Appen om du vil slippe inn vedkommende.

Styring av lys

Slå av og på lyset fra Smarthus Appen eller la alarmen slå av lyset når du forlater boligen. Du setter selv opp regler for hvordan du ønsker at lyset skal styres.

Videokamera

Kameraløsning HD WiFi for innendørs og utendørs kamera hvor du enkelt styrer kamera og funksjoner fra Smartalarm Appen.

Gulvtermostat

Med Elko sin Super serie kan du regulere gulvvarmen fra Smarthus Appen. Enkelt og økonomisk.
Ønsker du en uforpliktende befaring?

Har du spørsmål?

Ring oss på 947 89 689

eller e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Sikring 24 AS

Vardeveien 5

1452 Nesoddtangen